PERHATIAN KEPADA EJEN JUALAN

  • Jangan terima pembayaran tunai dari peniaga.
  • Pembayaran hanya boleh diterima melalui bank cek, pindahan bank online atau ATM sahaja.
  • Buat pembayaran kepada
    K Design & Advertising
    Maybank 501141523933

 

NOTA

Sila dapatkan pembayaran cek atau slip pindahan bank selepas pendaftaran.

SERTAI EKONOMI DIGITAL

Manfaatkan kuasa carian mudah platform kami sekarang dan berhubung dengan lebih banyak pelanggan, dapatkan pesanan langsung tanpa membayar caj komisen, terima bayaran untuk setiap penjualan pada hari yang sama, dan hantarkan semua produk anda di satu tempat. Kami amat teruja dapat membantu peniaga tempatan dan menjadikan proses perniagaan mereka lebih mudah dan menguntungkan. Lanskap perniagaan yang rancak bakal menjadikan komuniti tempatan kita lebih baik untuk semua.

 

PELABURAN DIGITAL

Kami bertekad untuk mencari cara baru untuk merancang dan mengembangkan platform kami agar lebih berkesan dengan memberi pertambahan nilai dalam proses perniagaan para peniaga kami. Dengan meningkatkan perkhidmatan kami, anda akan mendapat keuntungan daripada pelaburan jangka panjang dan meluaskan perniagaan anda di pasaran terbuka yang pesat berkembang. Malaysia relatif "muda" lagi sebagai masyarakat digital, dan ruang untuk pertumbuhan eksponensial bukanlah sekadar angan-angan lagi. Masanya sudah tiba untuk membina komuniti perniagaan yang terhubung.

 

Terima kasih kerana menjadi sebahagian daripada Serembanlah.

 

PEMBAYARAN

Selepas pengesahan pendaftaran, sila buat pembayaran dalam cek, pindahan wang melalui bank/ATM atau kad debit/kredit dengan PayPal.

 

K DESIGN & ADVERTISING

MAYBANK 501141523933

 

PAYPAL SECURED PAYMENT

Pilih "Pay with a Bank Account or Credit Card"

HANTAR FAIL

Hantar fail anda kepada kami untuk rekabentuk iklan. Kumpulkan fail-fail ke dalam satu folder dan hantar dengan laman web berikut. Bekalkan logo and maklumat perniagaan, gambar produk/servis, harga/penerangan teks untuk setiap gambar. Hantar ke [email protected]

wesendit.com

sendspace.com

wetransfer.com

ENG

BM

CHI

Tempahan Ruang Iklan

REGISTER